Otvoren „DM“ u Gornjem Milanovcu

Prva DM drogerija , otvorena je danas u Gornjem Milanovcu,  na adresi Miloša Velikog 5g. Od danas pa do 22. avgusta sve kupce očekuje 15% popusta na celokupnu kupovinu, pa i na već snižene proizvode, kao i još mnogo popusta i poklona.

foto: GM Press

Poseban deo „DM“  otvaranja predstavlja i humanitarna donacija koja će ovaj put biti usmerena Opštoj bolnici Gornji Milanovac.

Božidar Grabović, regionalni menadžer DM drogerija / foto: GM Press

-„DM“ drogerije market je najveći drogerijski lanac u Evropi koji posluje u 13 zemalja. Bogatom asortimanskom  ponudom od preko 13.500 proizvoda, „DM“  na tržištu važi za mesto kupovine svega na jednom mestu. Pored toga, „DM“ market nudi i najveći izbor privatne robne marke na tržištu Srbije, sa skoro 4.000 proizvoda iz segmenata lepote, prirodne kozmetike, lične higijene, proizvoda za domaćinstvo, negu beba, dijetetike,  kao i hrane za kućne ljubimce– rekao je danas za GM PRESS Božidar Grabović, regionalni menadžer prodaje „DM“ drogerija i dodao da je na veliko zadovoljstvo zaposlenih ali i brojnih Milanovčana koji su danas posetili drogeriju, „DM“ konačno stigao i u Gornji Milanovac.

Sugrađani sa kojima smo danas razgovarali, kažu da su veoma zadovoljni što su proizvodi koje „DM“ ima u ponudi napokon dostupni i u našem gradu, jer su do sada kupovine obavljali u Čačku, Kragujevcu i Beogradu gde ova drogerija već ima poslovnice.

foto: GM Press

Inače, posao u „DM“ drogeriji, dobilo je šest Gornjomilanovčana a radno vreme objekta je od ponedeljka do subote od 8-21, dok je nedeljom skraćeno od 9-15 sati.

GM Press / Mirjana Milićević

1 Komentar

  1. Vesna
    21 avgusta, 2020 - 9:10 pm

    Lepo baš. Al lilly je zakon. Imaju i oni svoju robnu marku pa na sve to i apoteku.

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *