Pobede Dejan Cogaljevića i Boška Veličića na trci „Tour of KIDS“

Na trci “Tour of KIDS” koja je održana na autodromu “Navak“, pobede u generalnom plasmanu ostvarili kadet Dejan Cogoljević i mlađi kadet Boško Veličić.

Ovogodišnja trka “Tour of KIDS”, vožena kao je kao “Trofej Milan Panić“ i bodovana za Kup Srbije za mladje kategorije, održana je na autodromu “Navak“ kod Paćinaca. Trka je vožena u dve etape, pre podne pojedinačni hronometar, a po podne kružna drumska trka.

U kategodiji mlađih kadeta u vožnji na hronometar na stazi od 6 kilometara, pobedu je ostvario Boško Veličić. U drumskoj trci koja je bila duga 15 krugova po 3 kilometra, Veličić je zauzeo drugo mesto, ali bolje vreme na hronometar donelo mu je pobedu u generalnom plasmanu.

U kategoriji kadeta u vožnji na hronometar na stazi od 9 kilometara, ubedljivu pobedu ostvario je Dejan Cogoljević. U drumskoj trci koja je bila iste dužine kao i kod mlađih kadeta, Cogoljević je još ubedljivije ostvario pobedu i samim tim i pobedu u generalnom plasmanu.

S obzirom da se ova trka boduje i za Kup Srbije, on je još više učvrstio svoje vođstvo u generalnom plasmanu i u ovom sistemu takmičenja.

Izvor: Morava info

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *