Počelo čišćenje gradskih ulica

Prema redovnom planu Javnog komunalnog preduzeća, obavljeno je pranje Karađorđeve ulice od ugla sa Kursulinom do Trga kneza Mihaila, očišćen je gradski Trg kao i ulica Vojvode Milana do raskrsnice sa ulicom Vuka Karadžića. Tokom današnjeg dana završeno je pranje ulice Tihomira Matijevića do raskrsnice sa Sinđelićevom, zatim, 1300 Kaplara od Vuka Karadžića do Balkanske ulice, Rajićeve od Brda mira do Kursuline, Drinčićeve i Kursuline ulica od Rajićeve do Takovske.

Ove godine smo neubičajeno rano započeli sa čišćenjem gradskih ulica a osnovni razlog za to je što su nam vremenske prilike dozvolile, sa jedne strane a sa druge strane se iskazala potreba za pranjem zbog velikih količina rizle , kako na saobraćajnicama tako i na trotoarima– rekao nam je danas Ivan Lazić, direktor JKP Gornji Milanovac. Lazić dodaje da je planirano da čišćenje gradskih ulica traje narednih desetak dana, a zbog niskih noćnih I jutarnjih temperatura ekipe JKP-a posao će obavljati od 8-17 sati.

Foto: GM Press

Za sutra je planirano pranje ulica Vojvode Milana, do veterinarske stanice, Miloša Velikog do Doma culture, zatim Heroja Draževića od Bolnice do Siđelićeve ulice, kao  Sinđelićeve ulice do Vojvode Mišića i ulice Tihomira Matijevića od Sinđelićeve do Železničke. Iz ovog preduzeća apeluju na građane za strpljenje I razumevanje jer se radi u zajedničkom interesu, da grad bude čist.

GM Press

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *