Prezentacija golfa u petak u Gornjem Milanovcu

Prezentacija GOLFA – jednog od najpopularnijih sportova u svetu biće održana u petak, u Velikoj Sali Skupštine opštine Gornji Milanovac sa početkom u 13h.

Prezentaciji, će voditi  Milanovčanin Vladimir Simeunović, selektor Golf reprezentacije Srbije i međunarodni golf sudija.

O okviru događaja govoriće se o ciljevima Golfa, istporijatu, trenutnom stanju ovog sporta u Srbiji, mnogim činjenicama koje nismo znali o Golfu ali i sportu kao biznisu. Benefiti bavljenja Golfom takođe će biti jedna od tema kao potencijalni Golf teren u Davidovici -iskorak u golfesrku Evropu.

Naime, na osnovu inicijative i ideje Privrednog saveta i Kluba privrednika Opštine Gornji Milanovac da se na teritoriji Opštine Gornji Milanovac pokrene izgradnja golf terena kao proširenje turističke ponude, pokretanje projekta su inicirali i aktivno se uključili Dragan Marjanović, Radisav Marjanović i Miladin Đoković iz Udruženja „Šilopajska panorama“; Predsednik Opštine Gornji Milanovac, G-din Dejan Kovačević; Turistička organizacija Opštine Gornji Milanovac; Svetlana Dragic, vlasnik preduzeca CTD3 Beograd- izrada strategije razvoja turizma u opstini Gornji Milanovac, konsultant  za izradu preliminarne studije buduceg golf igralista u Davidovici; Gospodin John Chilver Steinera – stručnjak za golf terene, saradnik firme CTD3; Radan Jevtic, Reljinci-Beograd, geometer, Izrada geodetskog snimka i video snimka buduceg golf terena na povrsini od cca 70 hektara, kao I ostali ljubitelji I poznavaci Golfa iz Gornjeg Milanovca.

 

GM Press

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *