Produženo radno vreme LIDL prodavnica

Kompanija LIDL Srbija obaveštava potrošače da će sve lidl prodavnice raditi prema izmenjenom radnom vremenu.

U skladu sa najnovijom odlukom Vlade Republike Srbije, koja se odnosi na ublažavanje određenih mera i skraćivanje policijskog časa, oddanas jeprilagođeno radno vreme Lidl prodavnica u celoj Srbiji.

Od srede, 22. aprila do daljeg sve Lidl prodavnice će radnim danima raditido 17 časova, dok će subota i nedelja biti neradni dani. Vreme predviđeno samo za kupovinu starijih od 65 godina ostaće nepromenjeno, petkom od 4 do 7 časova ujutru.

 

Ponedeljak – četvrtak07 – 17h
Petak04 – 07h (samo za starije od 65 godina)

08 – 17h

Subota – nedeljazatvoreno

Uvek aktuelna radna vremena svih Lidl prodavnica u Srbiji pratite na zvaničnoj stranici kompanije na linku lidl.rs.

Kompanija Lidl Srbija apeluje na svoje potrošače da u ovakvim situacijama postupaju odgovorno, poštuju vanredne mere i savete lekara, kao i da u prodavnicu idu onda kada je zaista neophodno.

O Lidlu

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (SchwarzGruppe), jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 287.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja „RetaileroftheYear Europe” za 2018/2019.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 39 prodavnica u 27 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu.

Kontakt za medije:

Jovana Đinković, ExecutiveGroup, jovana_djinkovic@eg.rs, press@lidl.rs, +381 60 70 71 058

https://www.lidl.rs

Media centar LINK

Facebook Lidl Srbija

Instagram Lidl Srbija

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *