Proširenje Gradskog groblja

Prema utvrđenom planu i dinamici, JKP izvodi radovi na proširenju Gradskog groblja, kojima će se obezbediti grobna mesta za naredne dve godine.

Ivan lazić, direktor JKP Gornji Milanovac

-Svake godine ulažemo veliki napor u održavanje, proširenje i higijenu Gradskog groblja. Radovima koji su u toku obezbedićemo od 50 do 60 novih grobnih mesta – rekao je Ivan Lazić, direktor JKP Gornji Milanovac.

Vrednost planiranih radova iznosi 3.500.000 dinara,a JKP ih finansira u saradnji sa Opštinskom upravom Opštine Gornji Milanovac koja je uzela učešće u iznosu od 2.500.000 dinara. Završetak radova plairan je u narednih 15 -20 dana.

-Zahvaljujem se Opštinskoj upravi što subvencioniše ovakve investicije. Bez njihove podrške ne bismo mogli adekvatno da obavljamo posao – rekao je Lazić.

Inače, JKP Gornji Milanovac je u toku 2019.godine investiralo 2 miliona dinara iz sopstvenih izvora i, u saradnji sa preduzećem AR Gradnja iz Beograda, izgaradilo pešačku stazu od kapele, kroz stari, do novog dela groblja.Dužinom staze od 120 metara postavljena je i rasveta.

 

GM PRESS / JKP GORNJI MILANOVAC

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *