Radom i rezultatima opravdavamo poverenje građana

Redakcija GM Press-a je upravo dobila saopštenje opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu koje u celosti prenosi.

Poštovani sugrađani, na osnovu pripremljenih projekata lokalnoj samoupravi  na čijem čelu je Srpska napredna stranka u Gornjem Milanovcu je posredstvom predsednika Aleksandra Vučića, Vlade republike Srbije i resornih ministarstava u predhodnih nekoliko  sedmica dodeljeno više od  70 miliona dinara. Učešćem u projektu „Reforma poreza na imovinu“ svrstani smo kao druga opština u celoj Srbiji po uspešnosti ažuriranja evidencije poreza na imovinu na osnovu čega smo dobili više od 32 miliona dinara. Predsednik opštine Gornji Milanovac  Dejan Kovačević potpisao je ugovor sa Ministrastvom trgovine, turizma i telekomunikacije za izgradnju „Vizitorskog centra Rudnik – centar razvoja turizma rudničkog kraja“ u iznosu od 10 miliona dinara. Od Ministarstva bez portfelja zaduženog  za inovacije i tehnološki razvoj na osnovu projekta „Nabavka i ugradnja opreme za napunjenost kontejnera“ dobili smo više od 27 miliona dinara. Od Filmskog centra Srbije za digitalizaciju bioskopa  dobili smo 2 miliona dinara a  Ministarstvo za kulturu i informisanje podržalo je projekat „Sabor narodnog stvaralaštva Srbije“ sa 500 hiljada dinara.

Evidentna su ulaganja u renoviranje škola, Dečje ustanove „Sunce“, u rekonstruciju Opšte bolnice, u putnu infrastrukturu kako u selima tako i u gradu, u rekonstrukciju vodovoda i kanalizacije, ulaganja u turizam i sport, u energetsku efikasnost i ekologiju.

Planom izrade projekata po kojima smo dobili  ova sredstva imali smo u vidu sve segmente kojima se poboljšava kvalitet života naših sugrađana.

Posle svih ovih postignutih rezultata  takozvana opozicija (političari u pokušaju koji su od članstva u  radikalnoj  stranci  stigli do Boška Obradovića, propali političari LDP-a i bivšeg DOS-a, nekih koji su obmanjivajući građane došli do odborničkih mandata, lokalni tajkuni i narkodileri)  koja broji od 10-20  sa sve kibicerima,  postavlja pitanje da li treba da se ulaže u napredak Gornjeg Milanovca i zašto mi uopšte konkurišemo za sredstva od Republike Srbije. Od svih do sada izgovorenih gluposti, besmislica i laži ova je najneverovatnija.

Ono što oni nude su protesti, štrajkovi, nasilje, nabijanje na kolac, zatiranje semena, silovanje, dolazak na vlast putem zastrašivanja i pretnji odbornicima, dolazak na vlast putem nasilja mimo izbora kao i prodavanje intelektualne magle.

Mi ćemo i dalje marljivo raditi na poboljšanju kvaliteta života naših sugrađana.

Poštovani sugrađani, zahvaljujemo Vam na ogromnoj podršci  koju ćemo odgovornim i poštenim radom opravdati i višestruko vratiti.

Informativna služba Opštinskog odbora

Srpske napredne stranke Gornji Milanovac

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *