Radovi iza Tehničke škole “Jovan Žujović“ privode se kraju

Radovi na uređenju prostora iza sportske hale Tehničke škole „Jovan Žujović“ traju nešto više od mesec dana, a prva faza privodi se kraju.

Bojan Veljović, direktor tehničke škole „Jovan Žujović“

“Radovi su krenuli početkom novembra, a reč je projektu kolskog prilaza kotlarnici i trafostanici. U projekat je uključena i izgradnja platoa. Ovim projektom rešavamo više problema, pre svega dobićemo veliki broj parking mesta za sve zaposlene u Tehničkoj školi, a rešavamo i dugogodišnji problem sa vodama koje su plavile prostorije sportske hale i radionice. Ovo je prva faza radova planiranog projekta u vrednosti od 6 miliona dinara, a radovi na prvoj fazi izvedeni su u vrednosti od oko 1 800 000 dinara. Naredne godine nastavljamo sa ovim projektom, sva sredstva su planirana budžetom škole, a ostvarena su preko lokalne samouprave” – rekao je Bojan Veljović, direktor tehničke škole „Jovan Žujović“

Izvođač radova je firma „Tatović“ iz Čačka,  a šef gradilišta Nikola Ćirović kaže da nije bilo većih problema prilikom izvođenja ovog projekta.

Nikola Ćirović, šef gradilišta

“Dinamika ide po planu, mi smo zadovoljni kako se sve odvija, i radovi bi trebalo da budu završeni u predviđenom roku. Bilo je manjih izmena na projektu, kako to obično biva, ali saradnja investitora i nadzora funkcioniše odlično tako da nismo imali većih problema – rekao je Ćirović.

GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *