Radovi na saobraćajnici u Ozremu

Radovi na sanaciji saobraćajnica u devet mesnih zajednica opštine Gornji Milanovac gde je proglašena vanredna situacija zbog elementarnih nepogoda, privode se kraju.

Javno preduzeće za izgradnju Gornji Milanovac već treću sedmicu odrađuje poslove u mesnoj zajednici Ozrem.

Božidar Vučetić,direktor Javnog preduzeća za izgradnju Gornji Milanovac

Petnaest dana se radi sanacija saobraćajnica u samom centru sela zbog elementarnih nepogoda; raščišćavanje,iskopavanje kanala, zacevljenje i nasipanje – rekao je za GM Press Božidar Vučetić, direktor Javnog preduzeća za izgradnju Gornji Milanovac i dodao – otklonjena je šteta na saobraćajnicama što se tiče Mesne zajednice Ozrem, a trenutno se radi saobraćajnica koja je prioritet samom selu.

U toku je rad na saobraćajnici prema crkvi Jovanje koja povezuje Mesnu zajednicu Ozrem sa Mesnom zajednicon Donji Branetići. Prema Vučetićevim rečima, radovi se privode kraju, jer su, pored kapaciteta Javnog preduzeća, u izvođenje radova uključene i privatne firme.

– Deonica koju radimo ove sedmice prema crkvi Jovanje je duga 1700m, odradili smo oko 1000m kanala,na nekim mestima postavili cevi i ivršili nasipanje. Ostaje još da se povalja saobraćajnica, što je završna faza radova – rekao je Vučetić.

foto: GM Press

Vučetić je naglasio i da ima odličnu saradnju sa predsednikom Mesne zajednice Ozrem, a posebno se zahvalio meštanima koji su obezbedili potreban materijal iz lokalnog majdana.

 

GM Press / Katarina Srećković

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *