Sabor violinista završen dodelom povelja zahvalnica

Prvi Sabor violinista Srbije u Pranjanima  koji je po oceni i broju posetilaca i po kvalitetu učesnika prevazišao i najsmelije prognoze, završen je dodelom saborskih povelja članovima Saborskog odbora i zahvalnica brojnim sponzorima sa teritorije Moravičkog okruga.

Prva saborska povelja uručena je predsedniku opštine Gornji Milanovac Dejanu Kovačeviću, predsedniku Saborskog odbora, koji je primajući priznanje ocenio da je Sabor violinista Srbije u potpunosti uspeo i, da je ova manifestacija bila prilika da se Srbiji i svetu predstave turistički i privredni potencijali opštine Gornji Milanovac. Takođe, predsednik Kovačević je naglasio da je i sam bio iznenađen tako velikim brojem posetilaca.

foto: GM Press – predsednik Saborskog odbora Dejan Kovačević i idejni tvorac Sabora violinista Srbije Gvozden Nikolić

– U Pranjnanima je rođena jedinstvena manifestacija i sada je na nama da je negujemo i razvijamo do nivoa kada će, kao i Guča, biti manifestacija svetskog značaja. Svaki dinar uložen u Sabor violinista Srbije višestuko će se vratiti opštini Gornji Milanovac. Jednostavno, prezadovoljan sam onim što se čulo, videlo i doživelo u Pranjanima u vreme održavanja Sabora – naglasio je predsednik Kovačević primajući saborsku povelju.

Među dobitnicima zahvalnica veliki je broj privrednka iz Gornjeg Milanovca, Čačka, Lučana, Guče… koji nisu krili oduševljenje organizacijom Sabora i najavili da će i ubuduće na sve načine pomagati organizaciji Sabora violinista Srbije koji, već je sada jasno, ima najbolje izglede da izraste u manifestaciju svetskog ranga.

foto: GM Press – zahvalnica ekipi GM Press-a

Među dobitnicima zahvalnica jeste i redakcija GM Press zbog, kako je obrazložio Gvozden Nikolić, idejni tvorac Sabora, velikog doprinosa u popularizaciji pranjanske manifestacije koju je za tri dana trajanja posetilo, prema proceni, gotovo 50.000 gostiju iz zemlje i sveta.

GM Press

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *