Saopštene OO SNS Gornji Milanovac povodom upada Boška Obradovića u opštinsku zgradu

OO Srpske napredne stranke Gornji Milanovac najoštrije osuđuje divljački upad Boška Obradovića, Nebojše Stankovića i njihovih fašističkih saboraca u zgradu opštine u toku zasedanja tridesetprve redovne sednice Skupštine opštine Gornji Milanovac, kojim se nastavlja njihova politika sile, zastrašivanja i agresivnih upada u državne institucije.

Očigledno je da im je namera bila da nakon neuspelih divljanja na gradskoj pijaci, gde ih je narod rasterao i odbio da im pruži bilo kakvu podršku, da nasilno upadnu i na skupštinsko zasedanje.

Na vrlo bezobrazan i agresivan način upali su u zgradu opštine, vređali našeg predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu nazivajući ih kriminalcima i lopovima, vređali zaposlene u opštinskoj upravi pokušavali da zalepe na oglasnu tablu koja se nalazi u samoj zgradi opštine i na svim vidljivim mestima transparente Dveri i time pokušali da promovišu politiku silovanja, nasilja, nabijanja na kolac, vređanje žena i dolazak na vlast bez volje naroda. U tome, naravno, nisu uspeli, jer kao što ih je narod oterao sa pijace, mladi obrazovani čovek zaposlen u Opštinskoj upravi ih je na vrlo kulturan način zamolio da to ne rade, iako su ga najstrašnije vređali.

Apelujemo da takozvana opozicija, ako ima svoj program izmeri volju naroda na izborima a ne da vrši nasilje upadima u institucije i napada zaposlene u tim institucijama u toku radnog vremena što je krivično delo.

Srpska napredna stranka zaštitiće svakog građanina a pogotovo onog kome se onemogućava redovno obavljanje svog posla.
Podsećamo sugrađane da je dve trećine građana opštine Gornji Milanovac dalo podršku Aleksandru Vučiću i da njegov rejting, kao i rejting Srpske napredne stranke u republici kao i na lokalu, drastično raste u šta smo se mogli uveriti u Pranjanima na proslavi sedamdesetpetoghodišnjice misije „Halijard“ kada je predsednika dočekalo više od 10 hiljada ljudi.

Pozivamo nadležne organe da na ovakvo divljanje takozvane opozicije reaguje i adekvatno ga sankcionišu.

Informativna služba Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Gornji Milanovac

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *