Saopštenje OO SNS

Srpska napredna stranka u Gornjem Milanovcu bez obzira što pojedini mediji žele da utiču na prikrivanje istine i odlučuju čije su izjave i saopštenja pogodne će se uvek oglašavati kako bi građani opštine bili pravovremeno i istinito obavešteni jer istina uvek mora da izađe na videlo.
OO Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu koji je od osnivanja pokazao i dokazao jedinstvo,odlučnost, lojalnost vrhu stranke i osvajao pobede na lokalnom i republičkom nivou kako 2016. godine tako i 2020. i ostvario vidljive rezultate zahvaljujući podršci Aleksandra Vučića na šta smo posebno ponosni, oštro osuđuje neprimerene kvalifikacije i vređanje predsednika OO SNS Dejana Kovačevića. O tome koliku podršku Dejan Kovačević i OO SNS u Gornjem Milanovcu ima od predsedika Aleksandra Vučića i Vlade Republike Srbije dokaz su sredstva koja smo dobili u visini od tri opštinska budžeta i brojne zvanične posete našoj opštini. Ne možemo da verujemo da tolika ulaganja u interesu svih naših sugrađana nekome smetaju.
Milisav Mirković sa nekoliko pročitanih knjiga i srednjoškolskom diplomom, sa saradnicom koja je diplomirala nakon 16 godina u kojekakvim prostorijama, nalazi sebi za shodno da ocenjuje tuđe znanje i zvanje. Njegovi savetnici koji su izbačeni iz svih partija i stranaka u kojima su bili, a bili su u mnogima komentarišu unutarstranačku organizaciju Aleksandra Vučića. Neki od tih su pokušali na volšeban način da uđu u redove Srpske napredne stranke ali im to nije pošlo za rukom pa im je samo ostalo da pišu budalaštine i izmišljaju nepostojeće sukobe. Bilo bi im bolje da se pozabave svojim problemima, sudskim sporovima i raskolu među njima, između garaže u Lominoj i prostorija u Zanatskom centru.
Šarlatanstvo je negiranje izveštaja Državne revizije za 2013 godinu, citiramo: Kao što je objašnjeno u napomeni uz revizorski izveštaj, opština Gornji Milanovac je nepravilno stvorila obaveze u iznosu od najmanje 92.710.000 dinara, i to: bez pravnog osnova 3.576.000 dinara; bez validne (verodostojne) dokumentacije 5.136.000 dinara; izvršila rashode u suprotnosti sa zakonskom regulativom u iznosu od 41.086.000 dinara; bez odgovarajućeg postupka javne nabavke i bez poštovanja zakonskih procedura u postupcima javnih nabavki 42.912.000 dinara.

Šarlatanstvo je kada Milisav Mirković demantuje priznanje G.P. pred nadležnim državnim organima, i reaguje emotivno a ne racionalno. Sredstva budžeta opštine se moraju trošiti racionalno, po zakonu i u interesu naših sugrađana.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *