SAOPŠTENJE ZA JAVNOST OO SPS G. MILANOVAC

Imajući u vidu da je ostalo još manje od dve nedelje pred izbore i da se iz redova Socijalističke partije Srbije Gornji Milanovac vodi jedna poštena kampanja sa jasnim programom i ciljevima, dok se sa druge strane konstantno provlače naslov i tekstovi koji žele da na sve načine obmanjuju građane i unesu nemir u biračko telo.
Udruženje građana PSOGM, baš tim rečima udruženi građani koji se kriju iza imena pojedinaca koji su svoje uspehe i slavu stekli dok su bili članovi Socijalističke partije u Gornjem Milanovacu, koji su imali tu čats da budu prvi među jednakima i sada su ti isti umislili i šire priče o njihovim ličnim zaslugama i rezultatima, a istina je mnogo, mnogo dalja nego što i sami misle. Partijski neistomišljenici ili da vas iz PSOGM tačnije nazovemo ljubitelji funkcija, i sa pravom to možemo da kažemo jer se dobro poznajemo zato što je ideologija i vernost Partiji vama slabija strana, zato što vama samo partije služe da od iste imate koristi, pa sada kada ste iz svih mogućih isključeni odlučili ste da se udružite sa vama sličnim, sa idejom da spašavate našu Opštinu. Mi Socijalisti želimo da vas podsetimo i upozorimo naše građane kolika se opasnost krije iza broja 3 „PSOGM-Milisav Mirković“.
Ne zaboravite da ste Vi lično ti koji ste 2016-te na izborima uticali na dovođenje sadašnje vlasti gde ste smenili nas Socijaliste koji smo uvek domaćinski vodili našu Opštinu. Ne zaboravite da ste takođe i bili kada se potpisivala „naknadna“ koalicija SNS-SPS i vodili pregovore lično gospodine Milisave Mirkoviću, gde je trajalo sve dok vama i vašim sadašnjim kolegama nije odgovarala pozicija pa ste odlučili da to nepoštujete iz ličnih interesa. Krivi su vam socijalisti danas zato što su u poziciji kao manjinski koalicioni partner i ne mogu da odlučuju u vašu ličnu korist. Ne zaboravite da ste vi iz PSOGM ti koji su izdali poverenje građana, koji ste se vašim imenom krili iza stranaka i dobijali njihovu podršku pa ih zatim prevarili. E pa, baš sada iz tog razloga mi danas želimo da upozorimo birače da je PSOGM jako rizična ponuda biračkom telu koje može da bude „tas na vagi“ za kreiranje vlasti kao što ste i planirali da budete. Vaša politička turneja će se završiti isto kao i karijera „ZELENA STRANKA“ koja je 2016-te odigrala ključnu ulogu na lokalnim izborima pa zatim tiho nestala sa političke scene. Sakupili ste se pre par meseci pred izbore, sakupljeni od različitih političkih neistomišljenika koji su se borili u različitim strankama za različite ideologije i ideje, a sada želite da se predstavite građanima kao spasioci naše Opštine i da sakupljate glasove na priču protiv koalicije za koju ste lično kumovali. Naši građani moraju da budu svesni da glasanjem za PSOGM oni ne znaju kome su dali svoj glas jer na vašoj listi se nalaze članovi iz svih mogućih partija koje postoje u našoj Opštini, i da svaki glas vama dat možda bude taj koji će se prikloniti nekoj drugoj opciji da ima većinu! Vaše biračko telo mora da snosi odgovornost jer daje podršku vama koji ste se skupili od skoro i ne poznajete se toliko dugo da možete da garantujete gde će vaši mandati preleteti. Lepo smo vas zamolili da se ne kitite tuđim perjem, da ne kopirate naš program i da ne obmanjujete građane svakakvim pričama i lažima o predizbornim koalicijama kako bi izvukli neki glas više i prešli cenzus od 3% i uspeli da se prilepite uz nekoga. Što se tipe SPS na lokalu, naša politika je jasna, mi izlazimo samostalno, naša ideologija Socijalističke partije Srbije je 30 godina ista i zalažemo se za iste stvari za koje smo se uvek i zalagali od svog osnivanja. Zakruživanjem broja 2 vaš glas se ne dovodi u pitanje da ode u neku drugu političku stranu, već građani znaju za šta su glasali.
Gornji Milanovac se uvek ponosio preduzimljivim i sposobnim ljudima koji su ga vodili. Pa nećemo sada u 20. godini 21. veka da sudbinu naše Opštine prepustimo penzionerima.
Zato građani obratite pažnju, jer je vaš glas bitan za budućnost naše Opštine i pomozite nam da se zajedno izborimo za sve što smo do sada godinama gradili. Mi postojimo 30 godina i to nije mala stvar, to govori da i dalje vredimo, poverenje vaše nismo izgubili i da na narednim izborima zajedno nastavimo gde smo stali 2016-te godine, ali sada sa podmlađenim sastavom i kvalitetnijim iskustvom.

GM Press / Informativna služba OO SPS G. Milanovac

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *