Saopštenje za javnost OO SPS Gornji Milanovac

Socijalistička partija Srbije poručuje građanima Gornjeg Milanovca da je već neko vreme, a pogotovu sada na snazi obmanjivanje građana i simpatizera SPS-a od strane udruženja „Pobedi i spasi Opštinu Gornji Milanovac – Milisav Mirković“.

Predstavnici ove grupacije obmanu građana vrše tako što se svojim licemernim i patetičnim nastupom predstavljaju da su oni socijalisti, tj. „pravi socijalisti“, a realnost je sasvim drugačija.

Članovi ovog udruženja na čelu sa Milisavom Mirkovićem su sve suprotno od toga. Većina predstavnika ovog udruženja u proseku promenila je između 5 i 7 stranaka. Mnogi, takođe, na čelu sa Milisavom Mirkovićem izdali su SPS, koja im je bila dobra jedino ako bi njih postavljala na najviše funkcije u Opštini. Da stvar bude gora, i u intelektualnom smislu jako ponižavajuća za to udruženje, bave se krađom, preslikavanjem i kopiranjem dobro poznatog i poštovanog programa Socijalističke Partije Srbije.

Jedan je SPS i jedan je predsednik SPS Ivica Dačić.

Stav jednog jedinog i originalnog, unikatnog SPS – koji „STOJI POSTOJANO“ je da građani i simpatizeri naše Partije ne nasedaju na laži i prevare „Udruženja spasi i pobedi – Milisav Mirković“.

Građani koji podržavaju rad  SPS i Ivice Dačića na predstojećim  izborima neka zaokruže broj 2 i na lokalnoj i na parlamentarnoj listi.

GM Press / Informativna služba OO SPS G. Milanovac

2 Komentara

 1. Mi volimo Milanovac
  24 maja, 2020 - 9:00 pm

  Da li je moguce da je gospodin Milisav spao na tako niske grane pa je sakupio mnoge sa politickog smetlista Gornjeg milanovca .
  Gospodine bivsi predsednice zar nemate nimalo dostojanstva vec se slikate sa vasim clanovima koji i u svom dvoristu smrde a kamoli kad se skupe sve djuture kod Vas.

  Reply
 2. Milanovcanin
  24 maja, 2020 - 9:11 pm

  Sakupila se grupa koja je sacinjena od bivsih,istrosenih,izdajnika,s laznim diplomama,izbacenih naglavacke funkcionera,aferasa,cinkarosa ,profitera i plagijatora koje niko vise nece i zaobilazi u sirokom luku.
  Znamo ko ste i sta ste i da ste samostalni a inace ko bi uz vas,nikooo sem vas samih dok ne pocnete i sebe da izdajete .

  Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *