Servisne informacije za sredu, 16. oktobar

-VODOSNABDEVANjE-

Zbog kvarova na vodovodnoj mreži u Gornjem Milanovcu, doći će do prekida u snabdevanju vodom delu Rajićeve ulice, od Železničke do Kralja Aleksandra, u vremenu od 8 do 13 časova, u delu Sinđelićeve ulice, oulice Vojvode Mišića do kraja ulice, od 8 do 13 časova, kao i u delu ulice Vojvode Milana, od Karađorđeve do ulice Miloša Velikog, od 8 do 12 časova.

Komunalna služba će danas odnositi smeće po redovnom nedeljnom rasporedu za sredu, uz podsećanje da će ekipe komunalaca u ovoj nedelji preuzimati karton i papir.

U toku je i jesenja akcija besplatnog odnošenja kabastog otpada u okviru koje će kontejneri za ovu vrstu smeća danas biti postavljeni na sledećim lokacijama:

1. Raskrsnica Popovića Put i ulica 17. NOU Divizije,

2. Triangla, vrh Vuka Karadžića,

3. Raskrsnica ulica Radiča Postupovića Cerska,

4. Ulica Proleterskih Brigada, na sredini ulice.

Na navedenim lokacijama kontejneri će stajati jedan dan, pa je potrebno u što kraćem roku odložiti kabasti otpad.

Predsednici Skupština stanara u stambenim zgradama mogu, u slučaju organizovanog uređenja zajedničkih prostorija, pozvati JKP radi postavljanja dodatnog broja kontejnera dok traje akcija.

Iz JKP-a podsećaju građane da svoj kabasti otpad mogu besplatno odložiti i na sanitarnoj deponiji „Vujan“, svakog radnog dana od 6 do 14 časova.

Raspored postavljanja kontejnera za kabasti otpad je objavljen na sajtu preduzeća, portalima GMPRESS i GMINFO i u prošlonedeljnom broju Takovskih novina.

Na Gradskom groblju za danas nema zakazanih sahrana.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *