Sportsko klađenje – kako igrati na kladionici

Obavezno pročitati

Tema koju smo danas odnijeli na radionicu jedna je od najvažnijih za početnike koji svoju avanturu žele započeti klađenjem na utakmice. Sve je u tome kako točno igrati na kladionici. Pokazat ćemo vam kako to učiniti i tehnički i praktično, predstavljajući primjere pojedinih tvrtki i moguće oklade.

U trenutku, potpun i detaljan opis kako igrati na kladionici i kako početi klađenje na utakmice.

Kako se mogu početi kladiti na utakmice?

Kako pobijediti na kladionici?

I upravo ćemo na prvom požaru započeti avanturu s kladionicom. Zapravo, sama priprema za klađenje je najteža. Ovdje moramo obratiti pozornost na mnoge aspekte koji, suprotno izgledu, nisu toliko očiti.

Pa kako se početi kladiti na utakmice? Prije svega, moramo odabrati kladionicu koja će ispuniti sva naša očekivanja. Ovdje mislimo na nekoliko aspekata:

  • Ponuda za oklade

To je jedna od najvažnijih stvari pri odabiru kladionice. Da biste razvili strategiju kako započeti klađenje na utakmice, morate pogledati pojedinačne ponude. Na prvi pogled svaka od kladionica nudi slične discipline. Nije puno važno kada se želimo kladiti samo na nogomet ili tenis. Ove dvije discipline su uvijek dobro pripremljene. Drugačije je kada ste ljubitelj nišnih sportova ili manje popularni. Tada je vrijedno provjeriti kako izgleda određena disciplina na pojedinim kladionicama.

  • Bonusi i promocije

Drugi aspekt su promocije i bonusi za klađenje. Zapravo, na temelju njih novi, potencijalni savjetnici donose konačnu odluku pri odabiru prave bukve za sebe. Da bi se kladionica smatrala solidnom, trebala bi podijeliti bonuse i novim i redovitim napojnicama.

Promocije dobrodošlice svakako bi trebale uključivati povrat novca, odnosno okladu bez rizika, freebet, kao i 100% bonus na prvi depozit. Naravno, važno je i kako ih možemo podići, jer svaki od bonusa mora biti pravilno uložen i ispunjavati zahtjeve kladionice kako bismo ih konačno uopće mogli unovčiti.

Za redovite tipstere određena tvrtka također bi trebala imati promocije koje će zanimati i najzahtjevnije igrače. Većina njih nudi čak i sretne sate, odnosno neoporezivu igru, povećane koeficijente ili čak dodatna sredstva za igru.

  • Koeficijenti događaja i tržišta

Posljednji od vrlo važnih uvjeta koje kladionica mora ispuniti je transparentna i potpuna ponuda tržišta događanja, odnosno broj vrsta koje tvrtka predlaže za jedan događaj. Ovisno o zadanoj disciplini ili popularnosti dvoboja, broj mogućnosti za klađenje se povećava ili smanjuje.

I da, neke kladionice nude oko 150 tržišta za određenu nogometnu utakmicu, dok druge nude samo 90. Razlika je vidljiva golim okom. Jednom kada znamo kako se početi kladiti na utakmice i što tražiti, ipak vrijedi pogledati posljednje, tj.

Što se tiče koeficijenata za klađenje, ovdje je stvar sljedeća. Ovisno o marži tvrtke ili posebnim promocijama, tečajevi mogu puno varirati. Dobro je pratiti imamo li na raspolaganju neoporezivu igru za određenu bukvicu ili povećanja koja povećavaju izglede i odmah resetiraju maržu. Naravno, takva navika dolazi s vremenom i morate uhvatiti neko iskustvo.

Kao što znate, što su veći izgledi i što je manja razlika, to je veća moguća pobjeda dojavljivača. Očigledno, igrači nemaju utjecaja na ovu vrstu čimbenika, ali s takvim mnoštvom tvrtki na tržištu – uvijek će biti nešto vrijedno pažnje. I to je ono na što vas potičemo – pratite razne ponude bukve na poljskom kladionici.

Nakon što odlučimo na koju kladionicu se želimo kladiti, naravno, trebali biste proći postupak registracije. I ovdje je važan aspekt – nudi li kladionica brzu registraciju ili samo potpunu registraciju.

Kako se mogu početi kladiti na utakmice?

Kako pobijediti na kladionici?

Pitanje kako pobijediti na kladionici vjerojatno postavljaju svi zainteresirani za klađenje na utakmice. U principu, dovoljno je ispravno predvidjeti rezultate sportskih dvoboja, donijeti pravu količinu novca i jednostavno pričekati nagodbu. U praksi je, međutim, mnogo teže.

Statistički, samo oko 1-2% redovitih dojavljivača živi od klađenja i može se definirati kao profesionalni kladitelj. Međutim, imamo nekoliko savjeta koji, kada se implementiraju u klađenje, barem ne mogu donijeti gubitke – i to je puno.

  1. Kladite se na ono što znate.

Ako želite znati kako pobijediti na kladionici, prije svega morate znati disciplinu koju vodite na radionicu. Teško je biti stručnjak u svemu, pa klađenje na tri ili četiri sporta na jednoj ulaznici može biti teško doći do pozitivnog rezultata.

Naravno, ima ih, ali to je definitivno manjina. Zašto? Da biste ispravno odabrali sastanak, morate imati opće znanje o samom sportu, ali i njegovu specifičnost, odnosno poznavanje rasporeda, rang igara ili formu pojedinih igrača. Mnogi čimbenici imaju utjecaj i ako nismo u potpunosti uključeni u određenu igru, može nam biti teško razumjeti je.

  1. Usredotočite se na statistiku.

Zapravo, ovo je ključno pitanje koje može dati odgovor na pitanje kako pobijediti na kladionici. Radi se o analizi statistike prije utakmice. Bez toga uopće nema smisla započinjati klađenje, jer su statistike izvor znanja o dvobojima.

Uostalom, što više učimo o određenom igraču ili momčadi, to nam se više povećavaju šanse za pobjedu. Vrijedno je pogledati izravne dvoboje, formu timova ili kako igraju kao domaćin / gost. Postoji mnogo aspekata i vrijedi ih pogledati, jer o tome ovisi naš konačni uspjeh.

  1. Ostavite emocije po strani.

To možda nije najvažnije od pravila, ali može vam pomoći uštedjeti novac. Stvar je u tome da se ne smijemo voditi emocijama i sviđa li nam se određeni tim manje-više. Zato većina profesionalnih dojavljivača, objašnjavajući kako igrati u kladionici, otvoreno kaže da se ne klade na momčadi koje su navijači ili koje im se jednostavno ne sviđaju.

Ne bismo se trebali voditi emocijama kada ne dobijemo nekoliko kupona zaredom i želimo se brzo odigrati. To je najčešća pogreška neiskusnih dojavljivača koji žele pobijediti pod svaku cijenu. Tada smo gotovo sigurni da će takav kupon propasti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najnovije vijesti

Šibice koje su otišle u istoriju

Teško je izabrati par šibica koje treba zapamtiti. Ima ih puno i svako ima svoj set sastanaka, za koje...

Više ovakvih članaka