Svi zajedno za ANIKU, 858 na 3030

Trka za život malene Anike Manić ulazi u završnu fazu. Bolest ove devojčice, naše sugrađanke, i neverovatna borba njena i njenih roditelja ujedinila je građane Gornjeg Milanovca u želji da pomognu i doprinesu izlečenju.

Borba porodice Manić počela je nepunih mesec dana od Anikinog rođenja. Od prvih promena do konačne dijagnoze prošli su trnovit i bolan put. A nista lakše nije ni danas.

U prikupljanje sredstava uključili su se brojni građani Gornjeg Milanovca, Čačka, Beograda ali i drugih gradova širom Srbije. Da ovakva akcija ne poznaje granice, govore uplate koji pristižu i iz drugih zemlaja Evrope i sveta. Do sad prikupljeni podaci ukazuju na efikasnost genske terapije na celo telo, uključujući i mišiće za gutanje i disanje koji kod Anike sve više slabe. Zolgensma se prima jednokratno, i Anika bi na taj način injekcijom dobila ”novi gen” koji će od tada proizvoditi protein koji joj nedostaje za život.

Ostalo je samo mesec dana da pomognemo Aniki da konačno živi kao sva druga deca, I na radost porodice ali I svih nas uživa u detinjstvu I odrastanju.

Svi zajedno 858 na 3030, za Anikin dug i srećan život!

GM Press

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *