U Gornjem Milanovcu počeli sa radom frizerski saloni

Život se polako vraća u svoje tokove, ali  treba biti oprezan i ponašati se odgovorno, jer vodeći računa o svom zdravlju, čuvamo i zdravlje drugih oko nas.

Kada su u pitanju milanovački frizerski i kozmetički saloni, teretane i fitness centri, oni će od danas raditi uz strogo poštovanje svih mera zaštite u sprečavanju širenja infekcije COVID-19, tj. upotrebu zaštitnih maski i dezinfekcionih sredstava.

Posetili smo frizerski salon „Tradicija Ponjavić“ koji ima tradiciju bavljenja ovim zanatom dugu sto godina i saznali kako je izgledao prvi radni dan.

– Malo je neobično raditi sa maskom, ali snaćićemo se.-rekla je Dušica Đoković, frizer, dodavši da se friziranje unapred zakazuje, a samo po jedan klijent ulazi u salon, kako bi se izbegla gužva. Pre ulaska je obavezna dezinfekcija obuće, dezinfekcija ruku, i nošenje zaštitnih maski.

– Ovom prilikom bih zamolila svoje mušterije, da budu strpljive, sve će doći na red – rekla je Đoković.

Nakon posete Sanitarne inspekcije, kada je utvrđeno da ispunjava higijenske uslove i poštuje mere zaštite, salon je jutros počeo sa radom, na radost svih dama koje dolaze na friziranje  pridržavajući se socijalne distance i koristeći zaštitne maske i rukavice. Radno vreme salona “Tradicija Ponjavić” je od 9-17 časova.

GM Press / Aleksandra Stevanić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *