U saobraćajnoj nesreći u Majdanu nastradao novopazarac (uznemirujuće fotografije)

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4,30 sati na Ibarskoj magistrali, u selu Majdan kod Gornjeg Milanovca, jedno lice je izgubilo život dok su tri lica teško povređena i nalaze se na hirurškom odeljenju Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu.

Prema do sada poznatim infomacijama iz istrage, nesreća se dogodila tako što je džip beogradskih registarskih oznaka koji se kretao u pravcu ka Beogradu iz za sada nepoznatog razloga prešao u u levu kolovoznu traku i direktno se sudario sa automobilom marke „ golf 3“ novopazarskih registarskih oznaka koji se kretao iz suprotnog pravca. Potom je na „golf“ iz Novog Pazara naleteo i „golf 2“ sa registrarskm tablicama iz Ivanjice.

U udesu je smrtno stradao vozač „golfa 3“ iz Novog Pazara, a tri lica su teže provređena i njima se pomoć ukazuje u milanovačkoj bolnici.

foto: GM Press

Zbog uviđaja, saobraćaj na Ibarskoj magistrali je bio u potpunom prekidu oko dva i po sata zbog čega su se sa obe strane stvorile dugačke kolone automobila.

U toku je utvrđivanje uzroka koji su doveli do ove nesreće i utvrđivanje identiteta nastadalog vozača i povređenih u udesu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *