U toku uređenje parkinga kod „Maksija“

Parking u zoni Zelene, Robne i Mlečne pijace, kao i novog tržnog centra od velikog je značaja za sve koji dolaze u ovaj deo grada. Prostor se nalazi  uz novoizgrađenu ulicu Vuka Karadžića  i  građanima će  biti omogućeno bezbedno parkiranje.

-Na ovaj način biće obezbeđeno novih 45 parking mesta .Omogućeno je da se usluga plaća sms porukom, po najnižoj ceni od 20 dinara. Korisnici parkinga mogu kupiti dnevnu dok je stanarima zgrada omogućena kupovina mesečne karte po povlašćenoj ceni od 699 dinara –kaže Božidar Vučetić, direktor JP za izgradnju.

Božidra Vučetić, direktor JP za izgradnju

Prema rečima Božidara Vučetića, direktora JP za izgradnju, cilj je da se u delu grada uz rekonstruisanu ulicu Vuka Karadžića omogući bezbedno parkiranje i izbegnu problemi u saobraćaju.

foto: GM Press

Uređenje novog parkinga  finanisra JP za izgradnju u ukupnom iznosu od milion i po dinara.

Direktor JP za izgradnju osvrnuo se i na dosadašnji rad parking servisa koji je ocenio kao odličan.

Zadovoljan sam radom Parking servisa,  to je poseban profitni centar koji daje izuzetne rezultate. U početku je bilo teško, imali smo određene probleme a li sada sve funkcioniše besprekorno –istakao je Vučetić.

foto: GM Press

Inače, u planu Parking servisa je  1200 parking mesta, koliko je predviđeno projektom ali se prema  raspoloživim finansijkim sredstvima taj posao obavlja parcijalno.

GM Press

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *