Ugostiteljski objekti od danas mogu da služe i u zatvorenom prostoru

Od danas ugostiteljski objekti u zatvorenom mogu da počnu da rade, do 22 sata, uz 50 odsto popunjenosti kapaciteta, uz poštovanje distance od 1,5 do dva metra i bez muzike, potvrdio je nakon sednice Kriznog štaba epidemiolog dr Branislav Tiodorović.

Član Kriznog štaba Branislav Tiodorović rekao je da se preranim popuštanjem mera ne sme napraviti greška i da se tome mora pristupiti sa velikim oprezom.

„Mora se ići oprezno i postepeno na osnovu egzaktnih podatka zdravstvenog sistema, kliničara i ocena svih službi”, rekao je Tiodorović na konferenciji za novinare posle sednice Kriznog štaba odgovarajući na pitanje da li postoji sveobuhvatni plan o relaksiranju mera krajem maja.

Tanjug/GM press/ foto-Mondo

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *