Veliko priznanje za mladu Milanovčanku

Milanovčanka Jovana Vuksanović, učenica Ekonomsko-trgovačke škole „Knjaz Miloš“, našla se među 30 đaka generacije koji su ove godine, u akciji koju zajedno organizuju Fondacija Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra i ITAcademy, osvojili mogućnost da se besplatno usavršavaju na ITAcademy, međunarodnoj školi za najtraženije IT profesije.

Prema  selekciji kompanije LINK group,  kao partneru Fondacije Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića, Jovana je na prijemu od preko 600 đaka generacije uvršćena među najbolje.

U motivacionim pismima koje su đaci generacije slali u toku prijave na konkurs, imali su zadatak da se predstave i opišu šta bi želeli da rade i na koji način planiraju da iskoriste nagradu za usavršavanje i napredovanje. I ove godine je vladalo veliko interesovanje za IT obuke i nije bilo nimalo lako odabrati 30 najinspirativnijih pisama.

Izabranim učenicima besplatno školovanje će biti uručeno na svečanom prijemu koji se održava na Belom dvoru u septembru 2019. godine.

Foto: LINK Group

Odmah posvečanoj dodeli učenici će sami izabrati odsek i program koje žele da završe, a ukoliko budu imali bilo kakvih nedoumica, mogu dobiti stručne konsultacije prilikom odabira.

Milanovčani su ponosni na našu sugrađanku  Jovanu, kao i na sve uspešne i perspektivne mlade ljude koji na pravi način predstavljaju našu opštinu.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *