VLAST JE STABILNA – OPOZICIJA JE PUKLA

Jasno je da će opozicija, predvođena tajkunom Draganom Đilasom, u predstojećem periodu pokrenuti lažovsku i klevetničku ofanzivu protiv sopstvene države, jer samo prostačkim i bezočnim napadima mogu da pokušaju da zamagle neoborive argumente kojima je predsednik Aleksandar Vučić u parlamentu ukazao na njihovu krivicu i odgovornost za političko i ekonomsko razaranje Srbije i potpuno zanemarivanje njenih interesa kada je reč o Kosovu i Metohiji.


Od predsednika Aleksandra Vučića dobili su lekciju o državničkoj odgovornosti i političkoj hrabrosti, posle čega Đilas i njegovi saradnici mogu da se osećaju samo kao patuljci u blatu, i takva će nadalje biti i njihova politika: bedna, prljava i sitničava.


O njihovoj nemoći govore i propali protesti u Gornjem Milanovcu, predvođeni narko-dilerima i kriminalcima, na kojima se okupilo između 10 do 20 ljudi, sa sve kibicerima. Naši sugrađani prepoznaju rad i rezultate, ponekad kritikuju, ali vide i reakcije na te kritike i želju da se svi problemi rešavaju za dobrobit svih u našoj opštini.


Ni Đilas, ni njegovi nalogodavci, lokalni tajkuni i propali političari, koliko god da prljavo igraju, neće uspeti da pokolebaju predsednika Aleksandra Vučića, a ni OO Srpske napredne stranke Gornji Milanovac u borbi za interese cele Srbije i interese opštine Gornji Milanovac.

Ostale vesti možete pročitati ovde

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *