Vozači “Premier” taksija startuju humano

Posle dugo odlaganja, u utorak, 13. oktobra, stanovnici Gornjeg Milanovca se pridružuju žiteljima Čačka, Ivanjice i Vršca i dobijaju privilegiju i zadovoljstvo da koriste usluge taksi vozila grupacije „PREMIER“, prepoznatljivim po belo-zelenoj boji.

U ovoj grupaciji izuzetnu pažnju posvećuju ekologiji, bezbednosti, sigurnosti, čistoći, tako da će ulicama grada na Despotovici krstariti osam novih vozila “TOYOTA COROLLA“ na hibridni pogon poslednje generacije.

Od kada postoji, a to je nešto više od devet godina, u „PREMIERU“ vode računa da budu društveno odgovorni i trude se da se zajednici u kojoj posluju uvek oduže na najbolji mogući način. Ni Gornji Milanovac neće biti izuzetak.

Iako tek treba da počnu sa radom, svi vozači, inače Gornjomilanovčani, doneli su odluku da se u periodu od 13. do 18. oktobra odreknu svog dela zarade i da se tako dobijena sredstva uplate na račun namenjen prikupljanju pomoći za lečenje njihove sugrađanke Anike Manić.

Ovom humanom gestu priključio se i kompletan tim gornjomilanovačke filijale, tako da će sav prihod od vožnji ostvaren tokom tog perioda biti na raspolaganju fondu za Anikino lečenje.

Korisnici usluga „PREMIER“ taksija u Gornjem Milanovcu moći će do željenog vozila da dođu pozivom na brojeve 032 715151 i 069 715151, slanjem SMS poruke ili upotrebom VIBERA.

U upotrebi je i android aplikacija PREMIER TAKSI, koja se jednostavno instalira upotrebom PLAY prodavnice. Ona vam daje mogućnost da sve vreme imate uvid gde se traženo vozilo trenutno nalazi i na taj način bićete u mogućnosti da znate kada je ono stiglo na željenu adresu.

Ako vam sve ove opcije nisu dovoljne, možete da pozovete 0800 715151. Poziv je besplatan

GM Press / PR TEKST

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *