Zajednička proslava jubileja Odbojkaškog i Fudbalskog kluba „Takovo“

Ove godine biće zajednički obeležen veliki jubilej milanovačkih sportskih klubova. Naime, fudbalski klub Takovo slavi 110. godišnjicu postojanja, dok Odbojkaški klub proslavlja 45 godina od osnivanja.

Svečano obeležavanje jubileja planirano je za sredu, 11.avgust. Klubovi sa dugom tradicijom, uz veliki broj zvanica iz sveta sporta, predstavnika lokalne samouprave, milanovačkih privrednika i prijatelja klubova, proslaviće svoje dosadašnje uspehe, a ujedno i prikupiti neophodna sredstva kako bi se sportisima omogućilo da nastave da opravdavaju stečeni ugled.

-U sali Kulturnog centra u 18 časova biće održana  Svečana akademija, a od 20 časova priredićemo u hotelu  “Šumadija” večeru koja će imati donatorski karakter.Uvek smo prilikom organizovanja proslava imali veliku pomoć-dobijali smo besplatno salu hotela, muzičari nisu naplaćivali nastupe, hrana i piće su obezbeđivani po povolljnim cenama.Ranije smo prikupljali prihode kroz prodaju karata, a sada smo drugačije osmislili program. Imaćemo veliki broj gostiju sa strane, predstavnike medija,ljude iz Saveza, stare fudbalere,predstavnike prijateljskih klubova i ne želimo njima da naplaćujemo ulaznice.Uputićemo pozive firmama da dođu na našu zabavu  i da nas, svako prema svojim mogućnostima,podrže svojim donacijama. Naše ideja je da, uz niske troškove, prikupimo sredstva za funkcionisanje klubova i obeležimo jubileje.Biće izazov da sportske uspehe podržimo budžetom. Naši odbojkaši su u Super ligi, fudbaleri u Trećoj Iigi, a to je za ponos svih građana rudničko -takovskog kraja-rekao je Vladimir Simić, predsednik FK “Takovo”.

Vladimir Simić, predsednik FK “Takovo”

Simić je istakao da su zabave sportskih klubova prethodnih godina imale odličan odziv i da je učešćem donatora budžet obnavljan iznosima od 1 200 000 do 1 500 000 dinara. Proslavu jubileja podržala je i Opština Gornji Milanovac.

GM PRESS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *