„Žene Milanovca“ uvek ujedinjene u humanom cilju

Milanovčanke su i ovog puta dokazale da osim druženja na Facebooku, ova grupa ima mnogo veće ciljeve i više želje da daju svoj doprinos boljem životu svih građana a ovoga puta potrudile su se da praznike ulepšaju mališanima koji uglavnom žive sa samohranim roditeljima. Više od 30 žena učestvovalo je u pripremi novogodišnjih paketića, u kojima ima svega, od slatkiša, garderobe pa do  školskog pribora. Članice grupe, zaposlene u prodavnici Metalac Proletra broj 35 pripremile su kutiju slatkiša. Svoj doprinos ovoj humanoj akciji dala je i novootvorena igraonica Moja čarolija, koja je osim što je ustupila prostor za dodelu paketića, svim mališanima koji su danas prisustvovali druženju uručila poklon čestitka za dva sata besplatnog druženja u svojim prostorijama.

-Imajući u vidu da ovakvu akciju organizujemo prvim put, prezadovoljna sam odzivom naših članica i spremnošću da učestvuju u pripremi paketiće za mališane – kaže Tanja Avramović, osnivač grupe „Žene Milanovca“ i dodaje – želim da svim članicama i gledaocima TV GM Plus uputim čestitku povodom predstojećih praznika i poželim zdravlje, sreću i lični napredak.

Žene Milanovca nisu zaboravile ni mališane na Dečjem odeljenju milanovačke opšte bolnice, pa je i za njih pripremljena kutija slatkiša.

GM Press

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *